Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Administratiekantoor Burgum

Accelent, het administratiekantoor dat ook actief in Burgum is, weet als geen ander dat u ondernemer bent, en als ondernemer wilt u zich natuurlijk volledig kunnen focussen op het ondernemerschap. U heeft daarbij bepaalde doelen die u wilt behalen. Inzicht in uw administratie helpt hier enorm bij. Zo bent u niet alleen up-to-date betreft uw financiële situatie, maar krijgt u ook meer overzicht betreft de logistiek van uw bedrijf.

Uitbesteding van uw administratie

Het bijhouden van de administratie is vaak een tijdrovende klus, tijd die u liever besteed aan andere werkzaamheden. Administratiekantoor Burgum neemt deze zorg daarom graag voor u uit handen. Wij zijn er zowel voor kleine als middelgrote bedrijven. Uitbesteding van uw administratie betekent dat u zich volledig kunt focussen op datgene waar u goed in bent. Zo kunt u onder andere jaarrekeningen door ons laten opstellen die voor u goed inzichtelijk maken waar winst kan worden gemaakt en waar kansen liggen voor de toekomst.

Salaris- en personeelsadministratie

Met de salaris- en personeelsadministratie tool van het administratie kantoor in de omgeving van Burgum bespaart u enorm veel tijd. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van de gegevens online. Accelent, hét administratiekantoor in de omgeving van Burgum, zorgt er vervolgens voor dat uw gegevens worden verzameld en verwerkt waarna loonstroken heel eenvoudig kunnen worden uitgeprint.

Online boekhoud-tool

Met slechts een enkele klik op de muis toegang tot uw administratie lijkt ideaal en is ook ideaal. Met de eenvoudige online boekhouden-tools van het administratiekantoor van Burgum heeft u op elk moment van de dag toegang tot uw eigen boekhouding. Zo weet u goed wat er speelt en hoe u hier op in kunt spelen. Een van de functies is bijvoorbeeld een melding wanneer de BTW afdracht plaats zal gaan vinden. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Advies op maat

Wilt u niet alleen op het gebied van uw administratie worden ondersteund, maar wilt u ook inzicht in uw algehele bedrijfsvoering? Accelent voorziet u ook graag van organisatie advies op maat. Dit advies zal u inzicht geven in prestaties en hoe deze kunnen worden verbeterd. Onder andere winst kan hiervoor een uitgangspunt zijn.

Uw administratie is in goede handen bij Accelent, het administratiekantoor van Burgum!