Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Fiscaal / juridisch

Belastingoptimalisatie

Als ondernemer wil je niet te veel belasting betalen. De fiscale specialisten van Accelent begeleiden je door het doolhof der belastingen en wetgeving. We kijken niet alleen naar het verleden, maar blikken liever vooruit. Wij verzorgen o.a. je aangiften omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting.

Omdat wij de financiële situatie van onze klanten goed kennen, zorgen wij voor een optimale belastingpositie. Financiële mogelijkheden benutten levert meestal geld op. Het verhaal achter de cijfers vinden wij minstens zo belangrijk. In begrijpelijk taal, dat werkt wel zo prettig!

Juridische ondersteuning

Waar mensen, producten en geld bij elkaar komen, is altijd sprake van rechten en plichten. Goed juridisch advies kan van grote waarde zijn voor je bedrijfsvoering. Accelent kent de juridische kwesties en obstakels die je op weg en onderweg kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste rechtsvorm, het opstellen van juridische documenten en advies bij conflicten. Onze insteek? Eerst de mogelijkheden bepalen en vervolgens met een praktisch advies en een werkbare oplossing komen.

Benut je financiële mogelijkheden

Wij begeleiden je door het doolhof der belastingen en wetgeving.

Contact >