Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Organisatie-advies

Bedrijfsdoorlichting

Wil je graag weten hoe jouw bedrijf functioneert en welke verbeteringen leiden tot betere prestaties? Met een minimale belasting van het management, geeft de bedrijfsdoorlichting van Accelent binnen één tot drie weken inzicht in de organisatie- en rendement verbetermogelijkheden. Uitkomsten kunnen bijvoorbeeld liggen op het gebied van efficiëntere werkwijzen , een betere beheersing van je bedrijf en de motivatie van je werknemers. Het resultaat is altijd een verbetering van je bedrijfsrendement, tot wel 40%!

Optimalisatie bedrijfsstructuur

Na jaren ondernemen kan je bedrijf zo groot geworden zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat bevindt zich waar en is de bedrijfsstructuur wel goed geregeld? Haal je wel het maximale fiscale voordeel uit je structuur? Accelent maakt voor je inzichtelijk hoe je tot een herstructurering komt, waarmee je maximale efficiëntie behaalt.

Winstoptimalisatie

Winst. Daar draait ondernemen uiteindelijk om. Je kunt een prima omzet draaien, maar toch niet tevreden zijn over het winstresultaat. Accelent denkt met je mee, niet alleen in oorzaken, maar ook in treffende oplossingen. Onze financiële experts brengen je onderneming in kaart en adviseren je over de financiële en organisatorische verbeterpunten van je bedrijf. Samen met het team dat achter jouw onderneming staat, zorgen we ervoor dat de verbeterpunten worden gerealiseerd en het winstresultaat omhoog gaat. Tel uit je winst!

Bedrijfsovername & Verkoop

De koop of verkoop van een onderneming heeft vaak grote impact, niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Vooral als het een overname binnen de familie betreft. Samen met jou maken we een plan voor de toekomst. We begeleiden je op financieel en interpersoonlijk vlak en bepalen de waarde van de onderneming. Pas als de deal gesloten is, leunen wij rustig achterover.