Weten wat je doelen zijn en bereiken.
Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.

Administratiekantoor Drachten

Iedere ondernemer wil doen waar hij of zij goed in is; ondernemen. Om succes te kunnen behalen is het van belang om doelstellingen na te streven. Deze doelstellingen kunnen worden gemeten middels een goede administratie en boekhouding. Hiervoor zit u bij Accelent, met diverse vestigingen rond Drachten goed. Hier wordt uw administratie en uw boekhouding van A tot Z geregeld.

Uw administratie op orde

Wanneer u ons in Drachten inschakelt voor het organiseren van uw administratie, heeft u niet alleen inzicht in uw financiƫle maar ook in uw logistieke positie. Zo stellen wij onder andere jaarrekeningen voor u op orde die niet alleen van belang is voor de fiscus, maar ook zeer interessant is voor uzelf. U kunt hieruit eenvoudig aflezen waar de winst wordt behaald en waar nog winst valt te behalen.

Personeel- en salarisafhandeling

Met het online platform van Accelent regelt u in Drachten uw personeel- en salarisadministratie snel en eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van de gegevens. Administratiekantoor Drachten zorgt ervoor dat de gegevens vervolgens worden verzameld en verwerkt, waarna de salarisstroken online worden aangeboden.

Online boekhouden

24/7 inzicht in uw eigen boekhouding? Met ons online boekhouden tool is dit thuis bij u in Drachten mogelijk! Met slechts een aantal muisklikken heeft u toegang tot uw eigen boekhouding en weet u wat uw huidige financiƫle positie is. Daarnaast profiteert u ook van een aantal handige functies zoals de inzage in openstaande facturen.

Advies voor uw organisatie

Wilt u meer inzicht in de prestaties van uw onderneming? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om organisatie advies te ontvangen van administratiekantoor Drachten. Op deze manier heeft u goed inzichtelijk waar verbeterpunten liggen waarmee u een hoger rendement kunt behalen, tot wel 40%.

Uw administratie en boekhouding goed in orde? Laat het uitbesteden aan Accelent, uw administratiekantoor in Drachten!