Weten wat je doelen zijn en bereiken.
Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.

Bedrijfsoverdracht

Een bedrijfsoverdracht heeft zowel zakelijk als privé een grote impact op u als ondernemer. Daarom is het aan te raden om advies in te winnen bij een expert op het gebied van bedrijfsovernames. De bedrijfsadviseurs van Accelent hebben jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verkopen van bedrijven, en zullen u graag van het juiste advies voorzien.

Regisseren van uw bedrijfsoverdracht

Door onze jarenlange expertise kennen onze adviseurs alle ins en outs die bij een bedrijfsovername komen kijken. Wij houden er dan ook rekening mee of de bedrijfsoverdracht binnen een familie is of dat het een bedrijfsoverdracht naar een extern persoon betreft. Zowel fiscaal als financieel- juridisch zal alles goed geregeld moeten zijn, en uiteraard zal er een waardebepaling van het bedrijf gedaan moeten worden. Om u als ondernemer van deze taken te ontzien kan een externe specialist uitkomst bieden en dit proces voor u regisseren.

Bedrijfsoverdracht van een familiebedrijf

Voor elk familiebedrijf komt een keer het moment dat het bedrijf zal worden overgenomen door de volgende generatie. Hierbij zullen emoties vaak een grote rol spelen. Daarom zult u rekening moeten houden met verschillende facetten die alleen voorkomen bij familiebedrijven. Accelent heeft al verschillende familiebedrijven van advies voorzien en staan ook graag voor u klaar om uw bedrijfsoverdracht tot een succes te maken.

Toekomst na bedrijfsovername

Na de bedrijfsoverdracht is het van belang om een plan voor de toekomst te maken. Samen met uw adviseur zult u sparren over verschillende vragen die van belang zijn om uw financiële toekomst op papier te zetten.  Zo zult u niet voor verassingen komen staan en weet u waar u aan toe bent. Met Accelent aan uw zijde bent u klaar voor de toekomst.

Meer weten over advies bij uw bedrijfsoverdracht?

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom in een van onze vestigingen.