Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Jaarrekening hulp voor ondernemers

Na het jaareinde kan het zo zijn dat u gevraagd wordt om een jaarrekening op te stellen. Heeft u hier geen ervaring mee, of zit u hier niet op te wachten? Wees niet getreurd, Accelent helpt u om de jaarrekening op te stellen, dit doen wij graag. Ons team bestaat uit zeer betrokken professionals, die graag uw jaarrekening samenstellen! Wij bieden u inzicht hoe u er financieel voor staat, door bijvoorbeeld via een maand- of kwartaalrapportage of een jaarverslag. Wij geven graag advies en zullen met u meedenken over die stappen die u als ondernemer kunt maken in de toekomst.

Ons team staat voor u klaar

Onze professionals leggen u graag persoonlijk uit wat de cijfers betekenen. De resultaten worden met u besproken. Op deze manier kunnen wij u advies geven en met u meedenken en samen vooruitzien. En niet te vergeten, onze professionals houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Kom langs voor hulp bij uw jaarrekening

Heeft u belangstelling om hierbij geholpen te worden door professionals en wilt u graag een extra paar ogen die samen met u naar uw toekomst kijken? Neem dan gerust contact op met één van de Accelent vestigingen. Dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen onder het genot van een lekker bakje koffie.

Hulp nodig bij uw jaarrekening?

Wilt u geholpen worden door professionals en wilt u graag een extra paar ogen die samen met u naar uw toekomst kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact >