Persoonlijk en gericht. Samen ondernemend.
Je geen zorgen maken om de juiste administratie.
Ons zorgvuldige werk scheelt u tijd en geld.
Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Snel en direct contact. Dat is hoe wij werken.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Je bedrijf verkopen

Je wilt je bedrijf verkopen, maar hoe gaat dit precies in z’n werk, wat voor  juridische- en fiscale zaken komen hierbij kijken en hoeveel is je bedrijf eigenlijk waard?

Je bedrijf verkopen met Accelent aan je zijde

Bij al deze vragen kan Accelent jou assistentie bieden. Want wij weten dat het verkopen van je bedrijf een ingrijpende stap is, waar veel bij komt kijken. Neem de tijd om de verkoop van je bedrijf zo grondig mogelijk voor te bereiden. Afhankelijk van het bedrijf kan deze voorbereiding al gauw meerdere maanden dan wel niet jaren in beslag nemen. Daarom is het verstandig om alvast na te denken over de volgende vragen:

  • Waarom wil je je bedrijf verkopen?
  • Aan wie ga je je bedrijf verkopen?
  • Welke juridische- en fiscale zaken komen erbij kijken?
  • Hoeveel is je bedrijf waard?

 

Hulp bij je bedrijf verkopen

Wat kunnen wij voor jou doen?

Accelent helpt je graag bij het beantwoorden van deze lastige vragen en biedt graag ondersteuning bij de verkoop van je bedrijf. Zo kunnen wij onder andere ondersteuning bieden bij het maken van een plan voor de toekomst. Daarnaast bepalen we de juiste waarde van je onderneming, zodat je weet waar je aan toe bent. Sparren over onzekerheden? Hier staan wij voor open, wij bieden graag onze hulp aan. Een bedrijfsopvolging is tenslotte niet niks.

Wanneer spreken we af?

Mocht je nog vragen hebben, of een afspraak willen maken om binnenkort een gesprek te voeren over de mogelijkheden die Accelent jou te bieden heeft. Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk op je bericht antwoorden.