Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is één van de eerste dingen waar je aandacht aan moet besteden wanneer je een onderneming of bedrijf wilt beginnen. Dit ondernemingsplan omvat alle informatie waarop je je eigen bedrijf wilt opzetten. Soms is het zelfs verplicht om een correct ondernemingsplan op te stellen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je bij de bank een lening wilt afsluiten. Accelent kan je helpen bij het maken van een goed ondernemingsplan. Op deze manier kun je je energie volledig inzetten bij het starten van jouw onderneming.

Ondernemingsplan voor starters

Accelent ontzorgt starters en beginnende ondernemers met kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie. Bij het maken van een ondernemingsplan waar je mee de markt op kan kunnen we je dan ook met gedegen advies bijstaan. Neem contact met ons op en ontdek dat je veel zaken uit handen kunt laten nemen.

Onderdelen van een ondernemingsplan

Voor een starter is een ondernemingsplan misschien wel het belangrijkste document. Maar wat moet er nu eigenlijk in staan. Een ondernemingsplan beantwoord in ieder geval de volgende vragen:

  • Wat ga ik doen met mijn bedrijf?
  • Waar start ik mijn bedrijf waar ik dit ondernemingsplan voor schrijf?
  • Hoe staat de markt er voor?
  • Welke rechtsvorm is voor mij de beste?
  • Wie zijn mijn concurrenten?
  • En misschien wel het belangrijkste; Hoeveel geld heb ik nodig?

Deze op het eerste gezicht simpele vragen zijn toch nog lastig te beantwoorden? Welke rechtsvormen bestaan er? En hoe bereken ik eigenlijk de hoeveelheid geld dat ik nodig heb? Accelent helpt je om deze vragen snel en correct op te stellen zodat er binnen de kortste keren een gedegen ondernemingsplan ligt.

Hulp nodig bij het maken van je ondernemingsplan?

Bent u klaar om een ondernemingsplan te schrijven maar weet u niet goed wat er allemaal in moet komen te staan? Bel dan Accelent. Wij nemen het werk uit handen en zorgen met onze kennis en advies voor een geweldig ondernemingsplan. Neem vandaag nog contact op.