Weten wat je doelen zijn en bereiken.
Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.

Online boekhouden Grou

Bent u ondernemer? Natuurlijk wilt u zich volledig kunnen focussen op dat wat voor het belangrijkst is: het ondernemen. Accelent maakt dit voor u wel heel gemakkelijk met de online boekhouden tool. Met het online boekhoudprogramma van Accelent; het boekhoudkantoor van Grou, kunt u snel en eenvoudig uw boekhouding op orde houden.

Handige tool voor boekhouden

De handige online tool voor boekhouden zorgt ervoor dat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat toegang heeft tot uw eigen boekhouding. Op deze manier kunt u snel ingrijpen wanneer dit noodzakelijk mocht zijn. Met de Accelent boekhoud tool heeft u alles onder controle.

Functies online boekhoud tool

Naast het feit dat u de hele dag door toegang heeft tot uw eigen boekhouding, kunt u met gebruik van de Accelent boekhoud tool ook profiteren van de aanvullende functies die deze tool u biedt. U kunt denken aan:

  • het ontvangen van een melding waarin staat wanneer de btw-afdracht plaats zal gaan vinden.
  • het hebben van inzicht in openstaande facturen.
  • de mogelijkheid om snel en eenvoudig contact met debiteuren op te nemen.
  • het paraat hebben van actuele gegevens.
  • het snel kunnen maken van rapportages.

 
De aanvullende functies van de online boekhouden tool van Accelent zorgen ervoor dat stapels papierwerk verleden tijd is. Wanneer u hulp nodig hebt tijdens het behouden van uw boekhouding in de online boekhouden tool kunt u ten allen tijde terecht bij Accelent. Wij ondersteunen u graag waarnodig.

Online administratie bijhouden

Accelent biedt naast een online boekhoudtool ook de mogelijkheid voor u om uw administratie online bij te houden. Het invoeren van uw personeel- en salarisadministratie is slechts een fluitje van een cent. U vult de gegevens in, wij verzamelen deze vervolgens en zorgen voor de verwerking hiervan. Geeft u voorkeur aan het hebben van inzicht in uw hele bedrijfsstructuur? Dan kan Accelent u ook organisatie advies verstrekken. Dit advies heeft als doel om inzicht te geven in het functioneren van uw onderneming. Uit praktijk blijkt dat dit advies in sommige gevallen kan leiden tot een stijging van uw rendement tot wel 40%.

Online boekhouden wordt heel eenvoudig met de boekhoudtool van Accelent, het boekhoudkantoor van Grou!