Op tijd de jaarrekening en aangifte klaar.
Weten wat je doelen zijn en bereiken.

Vermogensbegeleiding

Met behulp van onze ervaren specialisten zorgen wij samen met u voor het behouden van uw vermogen en het behalen van een aantrekkelijk rendement. Wij van Accelent kijken onafhankelijk naar de verschillende situaties van onze cliënten en kunnen hierdoor zorgen voor de juiste vermogensbegeleiding.

Accelent Vermogensbegeleiding

Tijdens een persoonlijk onderhoud zal u samen met onze deskundige uw financiële situatie in kaart brengen. Daarnaast kunt u uw specifieke wensen aan ons doorgeven en zullen we samen komen tot realistische doelstellingen dit is voor ons van belang voor optimale vermogensbegbeleiding.

Persoonlijke begeleider

Op basis van de wensen en doelstellingen wordt een financieel plan opgesteld voor uw persoonlijke situatie. Hiervoor wordt uitgegaan van een risicoanalyse speciaal voor u gemaakt. De vermogensspecialist zal hierbij rekening houden met eventuele veranderingen in de markt en zal hier adequaat op reageren.

Voordelen Accelent vermogensbegeleiding

Als u kiest voor vermogensbegeleiding bij Accelent geniet u van de volgende voordelen:

  • Transparant
  • Onafhankelijk
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Rendement zal hoger zijn dan uw kosten

 

Wat uw situatie ook is, met vermogensbegeleiding van Accelent komt u niet voor verassingen te staan, u kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Accelent Vermogensbegeleiding

Met vermogensbegeleiding van Accelent komt u niet voor verassingen te staan.

Contact